Blog

Nyári INSTA fotópályázat

2022.06.01 13:58
Nyári INSTA fotópályázat

NYÁRI FOTÓPÁLYÁZAT AZ INSTA OLDALUNKON

2022. JÚNIUS 1-2022 AUGUSZTUS 31. között várjuk Equa kulacsos nyaralós képiteket. Témában nincs kikötés, csak szerepeljen a képen egy EQUA márkájú termék és használjátok az#equanyaralas hashtaget! 

NYÁRI FOTÓPÁLYÁZAT AZ INSTA OLDALUNKON

2022. JÚNIUS 1-2022 AUGUSZTUS 31. között várjuk Equa kulacsos nyaralós képiteket. Témában nincs kikötés, csak szerepeljen a képen egy EQUA márkájú termék és használjátok az#equanyaralas hashtaget! 

 

Kik indulhatnak a fotópályázaton?

Legyél a követője a MyEqua.hu Instagram oldalának. Legyen nyilvános az Instagram profilod, ami alapján beazonosítunk 

 

Milyen képekkel nevezhetsz?

A pályázatra 1 db képpel nevezhetsz bármilyen témában, amin szerepel az EQUA kulacs. Amikor nevezel egy képpel, a posztban használd a #equanyaralas hashtaget. A kép nem sértheti mások személyiségi jogait. Az #equanyaralas hashtaggel ellátott kép használatával automatikusan elfogadod a feltételeinket. Az alkotások elkészítéséhez technikai megkötés nincs. A fotók posztolásának határideje 2022. augusztus 31.

A nyár folyamán beküldött fényképek közül sorsolással fogjuk kiválasztani a 3 díjazottat.

A határidőn túl posztolt pályamunkákkal nem tudtok részt venni a pályázaton.

Díjazás: a díjazottak a következő nyereményekben részesülnek: - első díj: 4 darabos kulacs ajándékcsomag 20000 Ft bruttó értékben, második díj: 3 darabos kulacs ajándékcsomag 15000 Ft bruttó harmadik díj: 2 darabos kulacs csomag 10000 Ft bruttó értékben. A nyeremények nem átválthatóak.

Nyilatkozattétel: a fotópályázaton való részvétellel a pályázók elfogadják, hogy a beküldött képeket a myequa.hu a kommunikációs felületeken, a promócióikban felhasználhatja.

Szabályok:

A fénykép nem sértheti harmadik személyek személyes adattal kapcsolatos, szerzői vagy más törvény által védett jogait, törvényes érdekeit

A pályázó által feltöltött fényképet maga a pályázó készíette, illetve korlátozásmentesen rendelkezik a fénykép felhasználási jogaival, valamint azok engedélyezési jogával

A myequa.hu mint szervező a nyereményáték időtartama alatt beérkezett érvényes képeket a határidő lejárta után összesíti és véletlenszerű sorsolással kiválasztja a 3 nyertest. Az elbírálás 2022 szeptember első hetében történik. A zsűri a nyertes pályázókat 2022. szeptember 8-ig  Instagram poszt és Facebook poszt formájában is kihirdetjük, a győztes fényképek megjelenítésével. A nyerteseket Instagram üzenetben is kihirdetjük.

 

A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz.