Blog

Kedves Equa rajongók,

2023-ban elkezdődött egy folyamat, ami egy új korszakot jelent az EQUA történetében, megjelent egy radikálisan új termékkategória: az EQUA italpor.

 

 

Juice Bar és Sunny- hogy mik ezek? Természetesen kulacsok, természetesen az EQUA tervező csapat újra alkotott, méghozzá színes, kedves, iskolát megkönnyítő rozsadementes acélból készült Timeless kulacsokat! 

Matcha tea italpor az EQUA fejlesztésében!

ÚJ BPA-mentes műanyag kulacsokkal bővült az EQUA kínálat!

Régóta nem érkezett új mintás kulacs az EQUA webáruházba, de ezekre a cuki mintákra megérte várni. Februárban 5 új mintás műanyag kulacsot találhattok webáruházunkban, nehéz egyet kiemelni közülük, keressétek meg mindegyiket az oldalon!

 

AJÁNDÉK kézfertőtlenítő minden 12000 Ft-ot elérő EQUA megrendeléshez!

Jelenlegi akciónk keretében minden kedves vásárlónknak, aki legalább 12000 Ft-ért rendel a myequa.hu oldalról,  ajándékba küldünk egy darab GERMSTAR LUXE kézfertőtlenítő sprayt!

Újdonságok Karácsonyra az EQUA kínálatban

Az idei év végére is tartogatott meglepetést az EQUA csapata.

Jönnek a hűvös napok és hetek, ezzel egyidőben megjelennek a vírusok, sok a náthás megbetegedés, mi pedig megpóbálunk segíteni EQUA vásárlóinknak a megelőzésben.

 

Legalább másfél milliárd. Ennyi PET-palackot hoznak forgalomba évente hazánkban. Körülbelül 70%-ukat soha nem hasznosítják újra: lerakókban, égetőkben, folyómedrekben vagy a tengerparton végzik, majd mikroműanyaggá szétesve bekerülnek folyóinkba és az ivóvizünkbe. Egy műanyag palack akár 450 évig is szennyezi a környezetünket.

AZ Equa folyamatosan újít, ahogy már megszokhattátok. A Mismatch 217 White és Black pár hónapja  van a kínálatban, jelenleg még a Mismatch White és Black mellett

A környezetbarát életmódhoz hozzátartozik, hogy megpróbáljuk a legideálisabb megoldásokat megtalálni, hogy minél kevésbé terheljük a környezetet szemeteléssel. 

Azt nem tudjuk felsorolni mi az, ami az általad választott sporthoz alapvető, de azt igen, hogy egy kulacs mindenképp kell a felszerelésedhez!

A BPA (biszfenol-A) egy olyan vegyi anyag, amelyet az 1950-es évek óta sok háztatási eszköz gyártása során felhasználnak, beleértve a műanyag italpalackokat és higiéniai termékeket. Napjainkban a BPA-tartalmú műanyagokat általában élelmiszer tartályok, üdítős és vizes palackok, cumisüvegek gyártására használják.

Számos szakértő állítja, hogy a BPA káros : a szervezetbe kerülés azért lehetséges, mert a BPA-t tartalmazó termékek elkészültekor nem minden BPA épül bele magába a termékbe. Ez pedig lehetővé teszi, hogy összekeveredjenek a konténerekbe elhelyezett ételekkel és italokkal, melyek elfogyasztásával a BPA is bekerül a szervezetünkbe.

Ezért az elmúlt évtizedben nagyon sok élelmiszeripari szereplő lecserélte a BPA vegyületet más tartós műanyag alapanyagra, ilyen helyettestő pl az Eastman Tritán, amely nem ártalmas, ugyanakkor tartósnak bizonyult. Így a BPA-mentes Eastman tritanból készült kulacsok jelenlegi tudásunk alapján veszélytelenek.